Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Projecten en referenties

Al ruim 20 jaar helpen we evenementen, restaurants, winkels en horeca met het realiseren van hun specifieke ideeën en wensen. We hebben al veel plaatsen mogen omtoveren tot iets unieks. Vaak gaat het om maatwerk en dat vinden we juist leuk, zowel de grotere als kleinere projecten.

Van een kleine bloemdecoratie tot de complete aankleding van een groot restaurant. Of op maat gemaakte berkenbomen voor alle winkels van een groot winkelketen. Niet alleen in Nederland, maar ook ver daarbuiten weten bedrijven ons te vinden. Kortom, wij zijn van alle markten thuis en niets is ons te gek.

Hieronder hebben we enkele van onze projecten uitgelicht om een indruk te geven wat we kunnen en wat mogelijk is. Heeft u zelf ook een idee en kunt u advies bij de aankleding gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Etalageaankleding voor Gerry Weber

In het najaar van 2019 zijn wereldwijd meer dan 500 etalages van modeketen Gerry Weber aangekleed met onze berkenstammen. Een mooie en uitdagende opdracht met een prachtig resultaat.

Bloesembomen voor een restaurant in Keulen

Een nieuw, chique restaurant in Keulen gaf ons de opdracht om twee bloesemplantanen op maat te maken. Het resultaat: een prachtige eyecatcher en veel positieve reacties van gasten.

Wisselende horeca aankleding voor verschillende restaurants en hotels

Als horecaondernemer wilt u uw restaurant natuurlijk graag afwisselend aankleden. Voor verschillende restaurants door heel Nederland verzorgen we daarom de gehelde aankleding. In overleg komen onze stylisten een paar keer per jaar langs en restylen ze de complete zaak. Hierdoor is het restaurant het hele jaar door aangekleed met frisse decoraties die zijn afgestemd op de seizoenen en uw eigen wensen. Hieronder voorbeelden bij Restaurant De Nachtegaal.

Berkendecoratie voor een kantoorruimte

Ook op de werkplek is een goede sfeer en aankleding belangrijk. Daarom maakten we deze berkendecoratie voor Humgy Coworking. Dat moet toch heerlijk werken zijn.

Sierlijke geveldecoratie van zijdebloemen

Voor de buitengevel van restaurant Le Yuzu in Asten creëerden wij deze geveldecoratie van zijdebloemen.

Trouwdecoratie voor BASMA Weddings

Voor BASMA Weddings maakten we een grote, witte bloesemboom op maat. Samen met de overige aankleding kwam een prachtig resultaat tot stand.

Kerstdecoratie bij Spa Zuiver in Amsterdam

In november/december is ons team veel op pad om de kerstdecoratie bij verschillende restaurants, hotels en winkels te verzorgen. Zie hier het resultaat van de aankleding bij Spa Zuiver in Amsterdam.

Aankleding van een beursstand

Met de juiste aankleding van de beursstand haal je de klanten binnen! Voor WESA Tuinhout verzorgden wij de decoratie van hun beursstand.

Witte takken voor een winters evenement

Fade Out had enkele evenementen in een winterse sfeer. Wij mochten daar een bijdrage aan leveren met onze witte takken.

Roomdividers van berkenstammen

Voor Broodjeszaak Manja uit Beringen (België) maakten wij deze decoratieve roomdividers van berkenstammen.

Tafeldecoratie voor Familierestaurant Charlie

Familierestaurant Charlie gebruikte onze houtschijven, etagères en berkenstammen om hun tafels sfeervol aan te kleden.

Winkelaankleding voor de schoenenwinkels van Deichmann

Voor schoenwinkelketen Deichmann maakten wij deze bloesemdecoraties voor alle filialen in Duitsland, Roemenië en Slowakije.

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Houten plank met bewerking”

Sehr schon und personliches Kontakt.

Rene Goense

(Nederland), 23-05-2024

“Kapstok”

Heel blij met de berkenhouten kapstok die ik besteld had. Hij us precies akk ook s op de afbeelding

Miranda Roest

De Kwakel (Nederland), 21-05-2024