Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Natuurlijke Trapleuning

Natuurlijke brocante trapleuning.

Tegenwoordig hechten we steeds meer waarde aan het gebruik van natuurlijke materialen in en rondom het huis. Het is niet alleen milieu bewuster, het is ook een echte trend geworden, en daar hebben wij ook zeker aan gedacht.

 

Want wil je een echte eyecatcher in je interieur? Kies dan voor onze natuurlijke trapleuningen! Onze trapleuningen worden vervaardigd uit houten brocante stammen. De houten brocante trapleuningen worden in ons eigen bedrijf gekweekt en geschuurd.

Onze trapleuningen hebben een diameter van 4 tot 6 cm tot een maximale lengte van 3.50 cm. Op aanvraag kunnen wij de diameter ook aanpassen. Met een speciale techniek kunnen wij uw leuning zelfs ook precies buigen zoals u zou willen. U geeft dan aan waar de buiging moet komen en wat de lengte en hoogte hiervan moet zijn. Zo heeft u een perfect passende trapleuning bij uw trap.

Bewerken van houten trapleuning

U kunt ervoor kiezen om de trapleuningen onbehandeld te bestellen en deze zelf te behandelen met olie of beits. De trapleuning houdt dan wel zijn natuurlijke look, want dit heeft natuurlijk zijn charme. Maar wilt u dat wij dit voor u doen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Mocht u het lastig vinden om een keus te maken, dan bieden wij ook de mogelijkheid om een monstertje te bestellen. Zo kunt u thuis eerst op uw gemak bekijken welke kleur u het beste bevalt. We hebben 6 verschillende kleuren waar u uit kunt kiezen:

1. Oak

2. Greywash

3. Old naturel

4. Naturel

5. Whitewash

6. Black

Bevestiging van de houten trapleuning

Voor de finishing touch kunt u bij ons ook mooie beugels bestellen. We kunnen ze onderverdelen in twee categorieeën.

1. Zwarte beugels met gaatjes of met bevestigingsschroef.

2. RVS beugels met gaatjes of met bevestigingsschroef.

Op onze site kunt u precies zien welke beugels voor welke ondergrond geschikt zijn.

 

 

Willen jullie nu ook zo’n gave eyecatcher als trapleuning? Maar vind je het spannend om via internet te bestellen, kom dan een kijkje nemen in onze winkel, en zoek zelf je unieke exemplaar uit!!

 

 

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“Fraaie tak! En snelle levering!”

Fraaie tak! En snelle levering! Erg tevreden!

Loes

Den Haag (Nederland), 20-09-2021

“Tevreden met de kwaliteit”

Tevreden met de kwaliteit

Van rijn

, 15-09-2021