Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
  • Groot assortiment
  • Unieke producten
  • Milieuvriendelijke teelt

Natuurlijke Trapleuning

Natuurlijke brocante trapleuning

Tegenwoordig hechten we steeds meer waarde aan het gebruik van natuurlijke materialen in en rondom het huis. Het is niet alleen milieu bewuster, het is ook een echte trend geworden, en daar hebben wij van Decoratietakken.nl ook zeker aan gedacht.

                     

 

Want wil je een echte eyecatcher in je interieur? Kies dan voor onze natuurlijke trapleuningen! Onze trapleuningen worden vervaardigd uit houten brocante stammen. De houten brocante trapleuningen worden door Decoratietakken.nl gekweekt en geschuurd.

 

Bewerken van houten trapleuning

Zo kun je er voor kiezen om de trapleuning te oliën terwijl deze zijn originele kleur behoud, of je gaat voor een donkerdere lak waarbij het hout donkerder op kleurt.

 

Op maat gemaakte natuurlijke trapleuning

De brocante houten trapleuningen hebben een diameter van 4 tot 6 cm en zijn in alle maten leverbaar tot een maximale lengte van 3 meter. Je kunt ze dus helemaal op maat laten maken, passend voor in jouw interieur! Je kunt de natuurlijke trapleuningen makkelijk olieën of beitsen naar smaak.  

 

Bevestiging van de houten trapleuning

Om de trapleuning te bevestigen hebben wij roestvrijstalen beugels gemaakt die mooi passen bij de berken trapleuningen.     

                                                        

Willen jullie nu ook zo’n gave eyecatcher als trapleuning? Maar vind je het spannend om via internet te bestellen, kom dan een kijkje nemen in onze winkel, en zoek zelf je unieke exemplaar uit!!

 

                                        

 

1669 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.4

Bekijk alle reviews

“heel origineel, erg handig, precies op tijd gevonden en erg blij mee”

Helma van der Aar

Rotterdam (Nederland), 3-12-2020

Ik heb deze takken besteld om er een adventskalender van te maken op ons kantoor. Het is heel erg leuk geworden. Het was erg spannend toen de doos afgeleverd werd, hoe zouden de takken zijn..? de takken waren erg netjes en zorgvuldig verpakt, de witte verf zat er op iedere tak heel goed op, van boven tot onder helemaal wit. Maandagavond, 30 november, de takken op kantoor gevuld met zelf geprinte, gevouwen, gevulde doosjes en op dinsdag 1 december is de adventskalender enorm goed ontvangen door de mensen. Ik ben erg blij dat ik deze website heb gevonden en daardoor mijn idee op eenvoudige en niet al te dure manier heb kunnen afmaken.

“geweldig”

I.j. Wijnja

Hardinxveld-Giessendam (Nederland), 3-12-2020