Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
  • Groot assortiment
  • Unieke producten
  • Milieuvriendelijke teelt

Kunsttakken

Bij Knoops decoratietakken hebben we al 20 jaar ervaring met het telen van diverse kronkelwilgen en decoratietakken. We verkopen deze takken is verschillende kleuren en vormen. Er is hierdoor dus voor iedereen wel iets! In ons assortiment vindt u verschillende soorten kunsttakken en natuurlijke decoratietakken. Zo verkopen wij in onze webshop onder andere kunsttakken met bessen, kunsttakken met bloemen, bloesemtakken en kunsttakken met blad. Voor deze verschillende kunsttakken, maar ook voor onze natuurlijke decoratietakken kunt u een kijkje nemen in onze webshop.

 

Soorten kunsttakken

 

In onze webshop vindt u verschillende soorten kunsttakken. Denk bijvoorbeeld aan onze kunsttakken met bloemen (bijvoorbeeld magnolia kunsttakken), bloesemtakken in verschillende kleuren, kunsttakken met bessen in verschillende soorten kleuren en maten en kunsttakken met blad als decoratie voor in een vaas, tussen hout of in combinatie met andere kunsttakken. U kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het!

 

Decoratietakken in combinatie met kunsttakken/bloemen.

 

Bent u opzoek naar kunsttakken als decoratie voor in uw huis? Dan hebben wij ook complete decoratie in combinatie met kunsttakken/ bloemen voor u. Zo vindt u in ons assortiment kunsttakken in combinatie met kransen, schalen, potten, stammen, houtschijven en zuilen. Deze decoratie is perfect voor in huis, bijvoorbeeld op tafel, aan de muur of aan het plafond. Ook voor buiten is deze decoratie geschikt, dit ligt wel een beetje aan het product. Voor vragen hierover kunt u een mail sturen naar info@decoratietakken.nl

 

Decoratietakken

 

Naast kunsttakken verkopen we in onze webshop ook decoratietakken. 

 

Zo vindt u bij ons:

 

Berkentakken

• Hazelaars

• Wilgentakken (ook brocant)

• Perentakken (ook brocant)

 

Al dit hout is geheel natuurlijk, gekweekt door ons. Dit gebeurt op n geheel milieuvriendelijke manier. Zo maken wij geen gebruik van chemische stoffen en kunstmest.

De decoratietakken zijn van zichzelf, dus in zijn natuurlijke wijze erg mooi als decoratie voor binnen en buiten. Daarnaast zijn onze decoratie takken erg mooi in combinatie met de kunsttakken.

Heeft u een vraag over bijvoorbeeld het combineren van takken, of heeft u een vraag over iets anders? Stuur ons gerust een mail op info@decoratietakken.nl.

 

2687 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

Bekijk alle reviews

“Top!”

Jeroen Diks

Ede (Nederland), 29-7-2021

Ziet er erg mooi uit

“Professioneel! ”

U.m. vd Akker

(Nederland), 29-7-2021

Goede communicatie en snelle levering!