Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Kapstokken van natuurlijk hout

Houten kapstokken in het interieur

Bij het decoreren van hout zijn we momenteel bezig met het maken van unieke houten kapstokken. Hierbij maakt een kapstok een belangrijk deel uit bij het vernieuwen van uw woon-interieur.

We bieden daarom sinds kort houten kapstokken aan, die uw interieur een frisse look geven. De kapstokken zijn geschikt voor accessoires, kledingstukken en zeer leuk voor in de babykamer. Ook ideaal om onder het afdak te zetten voor de handdoeken tijdens een duik nemen in het zwembad of te bubbelen in het bubbelbad.

Houten stammen als Kapstok

De houten kapstokken bestaan uit houten stammen, die aanwezig zijn in vele verschillende natuurlijke vormen, kleuren en soorten. Hierbij is elke stam, die wij gebruiken uniek.

Verschillende soorten houten kapstokken

Ons assortiment bestaat uit staande kapstokken met een houten of ijzeren voetstuk, hierbij is keuze uit een berken- of brocantetak met vele leren kapstokzijtakken. Daarnaast zijn er houten kapstokhaken om individuele items op te hangen. Ook bieden we berkenstammen aan, waar u zelf kledinghangers aan kunt hangen door gemonteerde ijzeren haakjes.

Deze kapstokken hebben verschillende afmetingen qua lengte en breedte en kunnen ook naar eigen wens gemaakt wordt. Hierbij zijn de kapstokken een onmisbaar item voor uw woon-interieur. Ze geven het huis een strak en moderne look. Ook kan het een speels beeld creëren als u kiest voor een gekronkelde stam.

Kijk eens rond in onze webshop en bekijk welke kapstok het beste bij uw interieur past.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

2058 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

“mooi producten”

mooie en snelle levering

Tina

(Nederland), 26-02-2024

“Boomstam trapleuning”

Prachtige trapleuningen, door de natuurlijke kronkel heb je echt iets aparts! Snelle en correcte levering. Kortom super!

Peggy

Maastricht (Nederland), 23-02-2024