Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
  • Groot assortiment
  • Unieke producten
  • Milieuvriendelijke teelt

Houten Dienbladen

Nieuw in ons assortiment vindt u de houten natuurlijke dienbladen. Met de unieke dienbladen gemaakt van gedroogd en geschuurd eikenhout helpen wij u met het levendig aankleden van uw huis. De dienbladen kunnen natuurlijk worden gebruikt voor het verplaatsen van glazen of borden, als broodplank, maar ook als decoratie op tafel met bijvoorbeeld kaarsjes of vaasjes  geven ze een erg frisse look.

 

Dienbladen natuurlijke look

De houten dienbladen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, namelijk rechthoekig, vierkant of rond. De dienbladen hebben handvatten gemaakt van stevig touw. Dit houdt het dienblad mooi in de natuurlijke stijl.

 

 

Uw dienblad persoonlijk maken

Wilt u uw dienblad nog meer naar uw eigen stijl zetten en hem persoonlijk maken? Dan kunnen wij er een persoonlijke spreuk, tekst of logo op laseren. Dit is mogelijk op verschillende maten en op ronde, vierkante en rechthoekige dienbladen. Hierdoor geeft u uw dienblad een uniek ontwerp en blijft het toch in de houten natuurlijke sfeer.

 

Stuur een e-mail naar  info@decoratietakken.nl , dan laseren we persoonlijke teksten of logo's op alle ronde, vierkante en rechthoekige houten dienbladen, die beschikbaar zijn in ons assortiment. Of u kunt uw persoonlijke tekst ook invullen op de webshop, bij bestellen van de Tapasplank met eigen Tekst/Logo 60 x 25 cm

594 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.4

Bekijk alle reviews

“Top kwaliteit trapleuning”

Bas Meulenberg

Midwoud (Nederland), 9-12-2019

Onlangs de trapleuning set besteld, erg tevreden en makkelijk te monteren.

“Siertakken”

Isabel Alleman

Gistel (Belgium), 9-12-2019

Heel tevreden, al had ik wel verwacht dat de stam iets langer ging zijn... was om in vaas te zetten en dat ging niet anders moeten oplossen....