Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
  • Groot assortiment
  • Unieke producten
  • Milieuvriendelijke teelt

Hout laten graveren

Bij Decoratietakken kunt u hout laten graveren met uw persoonlijke tekst, quote, afbeelding of foto. Decoratietakken.nl beschikt over apparatuur waarmee wij een unieke draai aan onze producten kunnen geven. Bij het laseren wordt in het product gebrand, waardoor de gravure gegarandeerd duurzaam is. Daarnaast kunt u ook uw eigen producten laten graveren.

Wat graveren wij op hout?

Met behulp van onze lasertechniek kunnen wij teksten en afbeeldingen op hout laten graveren. In onze webshop zijn diverse producten verkrijgbaar met leuke gelaserde teksten. Bekijk hieronder wat wij allemaal kunnen graferen.

 

Decoratietakken heeft standaardteksten die op een product kunnen worden gelaserd, maar tegen een meerprijs, kunt u ook uw eigen logo, spreuken en teksten doorgeven. 

Graveren van steen

Naast het graveren van hout is het ook mogelijk om uw tekst of logo te laten graveren in een stenen bloembak. Leuk als origineel cadeau of als decoratie bij de entree van uw onderneming.

Laten graveren van uw eigen producten

Heeft u nog een mooi stuk hout thuis liggen of mooie stenen bloembak die u wilt laten personaliseren? Ook voor het graveren van uw eigen producten kunt u bij Decoratietakken terecht. Zo kunt u uw eigen decoratie een unieke draai geven.

Hout graveren op aanvraag

Zoals hierboven beschreven, kunnen wij veel verschillende producten graveren. Heeft u speciale wensen of wilt u een ander product uit onze webshop laten graveren? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of bezoek onze vestiging in Someren.

Kosten hout laten graveren

De kosten voor het graveren van hout hangt af van het product en wat er gegraveerd moet worden. Voor de kosten van het graveren van houtschijven kunt u onderstaande tabel raadplegen.

Afmetingen houtschijf Prijs
Houtschijf 10 cm € 22,50
Houtschijf 15 cm € 23,50
Houtschijf 20 cm € 25,00
Houtschijf 25 cm € 29,50

 

Voor de kosten van het graveren van andere producten kunt u contact opnemen via 0495 796 003 of stuur een mail naar: info@decoratietakken.nl

Stapelkortingen

Wilt u meerdere houten producten bij ons laten graveren? Dan komt u in aanmerking voor onderstaande stapelkortingen:

Aantal Hoogste korting
6 t/m 10 stuks € 4,00 per stuk
11 t/m 25 stuks € 6,00 per stuk
26 of meer stuks € 8,50 per stuk

 

Hout laten graveren bij Decoratietakken?

Wilt u teksten of foto’s laten graveren op hout? Maak dan een keuze uit ons ruim assortiment of neem contact op om uw persoonlijke wensen door te nemen. Vraag naar onze mogelijkheden via info@decoratietakken.nl of bel ons op 0495 796 003

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het formulier in.

CAPTCHA Image

1282 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.4

Bekijk alle reviews

“Super mooie houten leuningen!”

Marjolijn Nijkamp

Lelystad (Nederland), 7-8-2020

Dank voor de mooie houten leuningen... staat prachtig! Een deel is iets donkerder geolied als de andere delen, maar dat valt niet echt op. Ik ben er blij mee!

“Precies wat ik zocht”

U.T.H. Bellekom

Dordrecht (Nederland), 6-8-2020

Werd snel geleverd en zijn hele mooie houtschijven! Dit zal dan ook hoogstwaarschijnlijk niet de laatste bestelling zijn