Groot assortiment
Unieke producten
Milieuvriendelijk

Google reviews

Eiken plank – Gepersonaliseerde Foto/tekst – 40cm

Gebaseerd op 2 reviews

47,50

47,50

Eikenhouten plank gepersonaliseerd met een eigen foto en/of tekst, breedte 40cm.

Voorraad

Op voorraad

Levertijd

2 a 3 werkdagen

Productnummer

311

Afmetingen

40 cm

Houtsoort

Oud Eiken

Kleur

Naturel
 • * 

Omschrijving

Gepersonaliseerde  eiken houtplank lengte ± 40 cm met eigen foto/logo en tekst.

Leuk om cadeau te geven bij bijvoorbeeld een huwelijk, geboorte of verjaardag. Of voor u zelf om een foto of uw eigen logo op te laten graveren. Ook vaak gebruikt als herdenkplank bij overleden dierbaren.

Hoe werkt het?

De gewenste foto kunt u ingeven bij Foto “bestand kiezen”  bij bestelling. Let bij het aanleveren van een foto op het volgende:

 • Zorg voor een duidelijke foto. Foto’s met een donkere achtergrond of veel schaduw / weerspiegelingslijnen komen meestal niet zo mooi uit bij het graveren.
 • Wanneer u alleen de gezichten wilt graveren (dus zonder achtergrond), dan dient u zelf een vrijstaande foto aan te leveren. Anders wordt de gehele foto gegraveerd.

Wanneer u naast een foto ook tekst wilt toevoegen, kunt u dit hierboven invullen en kiest u zelf een lettertype. Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld een tekstregel groter of de plank andersom (zoals foto met “Alaaf”)? Beschrijf dit dan bij de opmerkingen.

Onze handgemaakte producten kunnen enigszins verschillen van de foto, ondanks onze zorgvuldige aandacht voor fotografie. Aangezien onze producten van hout zijn gemaakt, is het mogelijk dat natuurlijke nerf en/of afwijkingen voorkomen.

Stel een vraag over dit product

Wat klanten zeggen over dit product

2 beoordelingen voor Eiken plank – Gepersonaliseerde Foto/tekst – 40cm

 1. Lisa Klijnstra

  Boven verwachting
  Als kado voor mijn moeder een foto van onze hond op hout laten afdrukken. Het heeft niet teleurgesteld! Super kwaliteit alles is goed te zien op de foto en mooi stuk hout

 2. D van Beek

  Goede feedback over het ontwerp en hulp bij het verbeteren
  Omdat ik een wat complexer ontwerp had van een foto met daaroverheen tekst heb ik e-mailcontact gehad over de mogelijkheden. Hierbij ben ik zeer goed geholpen. Na een paar aanpassingen waren wij van beide kanten tevreden en heb ik uiteindelijk een prachtig eindproduct ontvangen.

Een beoordeling toevoegen
Eiken plank – Gepersonaliseerde Foto/tekst – 40cm
€ 47.5

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het formulier in.

 • Hidden