Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
  • Groot assortiment
  • Unieke producten
  • Milieuvriendelijke teelt

Bloesembomen

Om uw interieur een nieuwe look te geven, hebben we verschillende bloesembomen en magnolia bomen in het assortiment staan, waarin gevarieerd wordt met pot, voetstuk of zuil.

Bij een bloesemboommagnolia boom in pot kunt u er ook voor kiezen om uw eigen pot te gebruik, maar ook wij hebben een grote variatie aan potten staan.

 

bloesem witStaande bloesembomen

Bij de staande bloesembomen op voetstuk is er keuze uit het gebruik van een houten of metalen voetplaat. Daarnaast is er de mogelijkheid om een zuil als bloesemboom te nemen, waarbij gewerkt wordt met hazelaartakken.

 

Variatie in bloesembomen en magnolia bomen

De bloesemboom en de magnolia bomen zijn in vele verschillende varianten te maken. U kunt hierbij denken aan de soort tak, de soort bloesem of welke kleur magnolia bloem. Om een keuze te maken welke zijde bloemen u het mooiste vindt, kunt u een kijkje nemen in ons assortiment. Voor bloesem bomen is keuze in takken uit brocante of perentakken,   seringen takken en een houten boom. Zo wordt de bloesemboom gecreëerd door het monteren van zijde bloemen aan de desbetreffende tak. Heeft uw vragen over afwijkende maten, meer bloesem of over de zijden bloemen dan kunt u contact opnemen via het volgende email adres: info@decoratietakken.nl

 

Voor voorbeelden en eventuele eigen bestellingen bent u iedere zaterdag van harte welkom in onze winkel.

358 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.4

Bekijk alle reviews

“Goede kwaliteit en snelle levering ”

Jannie Zevenbergen-Peters

Rotterdam (Nederland), 21-7-2019

2 boom schijven 35 en 40 cm besteld en kwaliteit is zeer goed Ze waren zelfs mooier dan verwacht! En binnen 2 dagen in huis! Helemaal top! Zal zeker vaker bestellen.

“Topservice”

Twan

Berlin (Germany), 21-7-2019

Ik woon in het buitenland en heb mijn garderobe snel en goed verpakt ontvangen. Super!