Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
  • Groot assortiment
  • Unieke producten
  • Milieuvriendelijke teelt

Bezichtigen en ophalen

Wilt u onze decoraties met eigen ogen bezichtigen? We hebben twee locaties waar u langs kunt komen: onze showroom in Someren-Eind en Trends & Trade in Venlo.

Wilt u producten die u in onze webshop bestelt zelf komen ophalen? Dat kan, u kunt dit aangeven bij het afronden van uw bestelling. Zodra de producten klaar liggen nemen we contact met u op en spreken we een afhaalmoment af. 

Showroom in Someren-Eind

Wilt u de producten uit onze webshop liever eerst met eigen ogen bezichtigen of een indruk krijgen wat we zoal kunnen maken? Of wenst u een decoratie op maat gemaakt en wilt u zich graag laten informeren en inspireren? Op onze bedrijfslocatie in Someren-Eind hebben we een kleine showroom ingericht.

Iedere zaterdag (m.u.v. feestdagen) is onze winkel geopend van 9:00 tot 15:00 uur. U bent dan van harte welkom om eens langs te komen en wij helpen u graag. In de winkel staan verschillende kant-en-klare decoratiestukken en producten die u direct mee kunt nemen. Maar ook wanneer u bijvoorbeeld een (eigen) schaal of pot naar eigen smaak gedecoreerd wilt hebben kunnen onze stylisten u helpen.

Ons bezoekadres is Beliënberkdijk 21, 5712 SE Someren-Eind. 

We kunnen niet garanderen dat we alle producten uit onze webshop op voorraad hebben staan omdat we sommige eigen gemaakte producten alleen op order maken. Bent u dus opzoek naar een specifiek product informeer dan vantevoren om teleurstelling te voorkomen.

Trends & Trade in Venlo

In het inkoopcentrum Trends & Trade in Venlo hebben wij een ruimte waar we een groot deel van onze decoraties aanbieden. U vindt hier complete decoratiestukken gemaakt door onze styliste, zowel kleine tafelstukjes als grote eyecatchers. Het aanbod bestaat onder andere uit bloemdecoraties, bloesembomen, roomdividers, potten en lampen. Het assortiment is afgestemd op de naderende seizoenen en de laatste trends.

Trends & Trade werkt volgens het cash & carry principe. U kunt de artikelen dus bekijken, kopen en direct meenemen. Naast onze eigen stand vindt u bij Trends & Trade nog meer dan 160 leveranciers op een winkeloppervlakte van ruim 20.000 m2. Voor bedrijven en horeca dus een ideale plek om leuke en unieke inkopen te doen.

Trends & Trade is gevestigd op Floralaan 31, 5928 RD Venlo. Het inkoopcentrum is zeven dagen per week geopend en alleen toegankelijk voor bedrijven. Kijk op de website van Trends & Trade voor meer informatie en actuele openingstijden.

 

1669 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.4

Bekijk alle reviews

“heel origineel, erg handig, precies op tijd gevonden en erg blij mee”

Helma van der Aar

Rotterdam (Nederland), 3-12-2020

Ik heb deze takken besteld om er een adventskalender van te maken op ons kantoor. Het is heel erg leuk geworden. Het was erg spannend toen de doos afgeleverd werd, hoe zouden de takken zijn..? de takken waren erg netjes en zorgvuldig verpakt, de witte verf zat er op iedere tak heel goed op, van boven tot onder helemaal wit. Maandagavond, 30 november, de takken op kantoor gevuld met zelf geprinte, gevouwen, gevulde doosjes en op dinsdag 1 december is de adventskalender enorm goed ontvangen door de mensen. Ik ben erg blij dat ik deze website heb gevonden en daardoor mijn idee op eenvoudige en niet al te dure manier heb kunnen afmaken.

“geweldig”

I.j. Wijnja

Hardinxveld-Giessendam (Nederland), 3-12-2020